Фолкнетика

Фолкнетиката включва високоефективна тренировка на базата на българските народни танци, която помага:

  • да се подобри физическото състояние на човека;
  • да се увеличи неговия енергиен заряд;
  • да се намали стреса на работното място;
  • и не на последно място – да се възвърне и поддържа добрата форма на тялото.

 

фолкнетика в офиса тийм билдинг

 

Какво включва програмата Фолкнетика

Програмата отнема от 40 до 50 минути на седмица, като въздейства на всички мускули на тялото, укрепвайки ги без риск от травми.

Всички упражнения са лесни за усвояване и независимо на каква възраст сте, скоро ще откриете, че сте в състояние да танцувате неща, които не сте и очаквали.

Практикувайки редовно тази програма, не само фигурата ви ще се преобрази, но ще се научите да владеете тялото си, ще станете по-пъргави, ще се почувствате по-уверени и окрилени за нови дела. А чувството, че контролирате тялото си, ще ви помогне да преодолеете стреса.

 

Какво се постига с Фолкнетиката

Целта на програмата по Фолкнетика е – да ви накара, да изградите у себе си положително отношение както към тялото си, така и към живота си.

Като горещ привърженик на българските народни танци, аз мога да дам жив пример със себе си. Преди да започна да танцувам имах много здравословни проблеми, които с времето и постоянството започнаха постепенно да отшумяват. Днес това ме вдъхновява да организираме неделни хора „Всички на мегдана“ – за хората в нашия квартал, които ни зареждат и вдъхновяват да споделяме това с все повече хора.

 

Фолкнетиката е най-забавната тийм билдинг програма на работното място

Фолкнетиката е една чудесна възможност народните танци да стигнат до още повече хора, като влязат и в самата работна среда. Ползите и предимствата са както за служителите, така и за мениджърите на едно предприятие, тъй като заниманията повишават работоспособността и се отразяват благотворно върху взаимоотношенията в колектива.

Затова смело можем да кажем, че Фолкнетиката е най-забавната тийм билдинг програма, която е лесна и достъпна за всички на самото работно място.

 

Как да организираме Фолкнетика на работното място

Ако искате да се впуснете в една вълнуващо и необикновено пътешествие с българските народни танци, не се колебайте да се свържете с нас, за да ви предоставим индивидуална оферта.

Вашият екип ще има удоволствието да работи с едни от най-добрите млади хореографи на България, които знаят как да ви заразят с усмивки и добро настроение.

А ето и един поздрав от нашите неделни хора „Всички на мегдана“ в Горна баня: