Офис масажни демонстрации

Екипът на масажи.com предлага фирмени обучения и демонстрация по гимнастика и самомасаж на работното място.

Офис гимнастика

Офис демонстрациите започват с лека и релаксираща гимнастика. Тя включва важни упражнения за различните групи мускули – особено тези, които са подложени на пренапрежение, свързано с изпълняването на обичайни дейности в ежедневието.

При изпълнението на тези упражнения целта е да се постигне максимално разхлабване на мускулите, така че тялото бързо и сигурно да добие възможно най-добра форма.

Резултатът от офис гимнастиката е в постигането на релекас, който снема напрежението и стреса на тялото.

 

Самомасаж в офиса

В рамките на предвиденото време ще бъдете научени как да си правите релаксиращ самомасаж на главата и врата за снемане на стреса и напрежението.

За всички дами е предвидена възможност да се научат как да си правят сами козметичен самомасаж на лицето, така че кожата им да изглежда свежа и сияйна, като снемат следите на умората и стреса.

Самомасажът на работното място е чудесно време, в което всеки може да се отпусне, да мисли за приятни неща и да се наслади на пълна психическа релаксация.

 

Какво е необходимо, за да организирате офис масажни демонстрации

За тази програма не са необходими специално облекло или екипировка. Всички необходими материали за козметичния самомасаж ще бъдат осигурени от нас.

Продължителността на програмата е в рамките на един астрономически час.

 

свържете се с нас Свържете се с нас чрез формата за запитвания и ние ще отговорим с индивидуална оферта за конкретните ви нужди и очаквания.